Antena 3 CNN Actualitate Când începe școala? Ministrul Educației: Următoarele 3 săptămâni vor fi online!

Când începe școala? Ministrul Educației: Următoarele 3 săptămâni vor fi online!

Ne dorim începerea școlii pe 8 februarie 2021, a spus Sorin Cîmpeanu, ministrul Educației, duminică, la Antena 3.

Când începe școala? Ministrul Educației: Următoarele 3 săptămâni vor fi online!
Sursa foto: Hepta
de Silvia Țigănilă    |    10 Ian 2021   •   14:24

”Semestrul 1 s-a derulat online și va fi finalizat online, timp în care noi culegem date din sistemul de educație. Am cerut cu termen de raportare mâine o situație cu privire la estimarea numărului de elevi aflați în risc de neîncheiere a mediei pe semestrul 1, pe baza dificultăților înregistrate pe parcursul procesului de predare-învățare online.

Vom avea această situație mâine, 11 ianuarie. Vineri, 15 ianuarie, vom avea situația cu disponibilitatea celor 340 de mii de cadre didactice din sistemul național de educație pentru vaccinare, precizând că răspunsul nu constituie niciun fel obligație de vaccinare.

Școală online în perioada 11.01.2021 – 07.02.2021!

În ultima decadă a lunii ianuarie se va lua o decizie cu privire la modul în care se poate începe semestrul 2 în format clasic”, a spus Sorin Cîmpeanu.

Nu excludem niciun scenariu, a precizat ministrul Educației.

Ministrul Educației: Următoarele 3 săptămâni vor fi online

Sorin Cîmpeanu: Examenele naționale din 2021 nu vor fi anulate și nici decalate

Iulian Cristache, președintele Federației Naționale a Asociațiilor de Părinți, a declarat joi, că din discuțiile pe care le-a avut cu factorii decizionali din Ministerul Educației, școlile ar urma să se redeschidă, însă într-o primă fază doar pentru elevii din anii terminali, adică cei din clasele a 8-a și a 12-a, care urmează să susțină examene peste 6 luni.

Elevii cer Ministerului Educaţiei descentralizarea deciziei privind revenirea în școli

Consiliul Naţional al Elevilor cere ca reluarea cursurilor faţă în faţă să fie decisă la nivel local, în funcţie de rata incidenţei SARS-CoV-2. 

Coronavirus în România, 10 ianuarie 2021. Nou bilanț COVID-19 - Zeci de decese au fost raportate în ultimele ore

Coronavirus în România, 10 ianuarie 2021. Grupul de Comunicare Strategică a publicat ultimul bilanţ al pandemiei de COVID-19, iar ultimele date arată că au fost înregistrate 3.082 cazuri noi, în România, în ultimele 24 de ore, 62 decese noi și 1.065 pacienți în secțiile de ATI.

În intervalul 09.01.2021 (10:00) – 10.01.2021 (10:00) au fost raportate 62 de decese (37 bărbați și 25 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bihor, Botoșani, Caraș-Severin, Cluj, Constanța, Dâmbovița, Gorj, Hunedoara, Iași, Maramureș, Mehedinți, Olt, Sălaj, Sibiu, Timiș, Tulcea, Vaslui, Vâlcea, Vrancea și București.

×
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close