Antena 3 CNN Actualitate Cameramanul agresat la Brăila este vinovat că a luat bătaie

Cameramanul agresat la Brăila este vinovat că a luat bătaie

Cameramanul agresat la Brăila este vinovat că a luat bătaie
20 Iul 2007   •   11:31

Corpul de control al ministrului de Interne, în urma unei anchete desfăşurate la IPJ Brăila, a ajuns la concluzia că operatorul Pro Tv Gabriel Stoica, bătut în plină stradă de doi interlopi locali - fraţii Ionel şi Titi Sgârcitul este vinovat de situaţia creată. Din comunicatul remis de angajaţii MIRA cotidianului Obiectiv-Vocea Brăilei rezultă că jurnalistul a greşit pentru că, aflat pe domeniul public, filma fără să ceară voie.

?Deşi a observat autoturismul de poliţie, cameramanul nu s-a documentat şi nici nu a luat legătura cu lucrătorii de poliţie prezenţi la faţa locului, încercând să realizeze filmarea pe cont propriu. În acest timp, la adresă au apărut fraţii Titi şi Ionel S., care veneau de la poliţie, iar la vederea cameramanului, Ionel S., în mod intempestiv, a început să-l lovească cu pumnii şi picioarele, după care i-a solicitat să părăsească zona. Agresarea cameramanului a avut loc la ora 18.45 în intersecţia str. Polonă cu b-dul A.I. Cuza, în apropierea autoturismului Logan inscripţionat cu care venise echipa de cercetare la faţa locului. Incidentul nu putea fi perceput de membrii echipei de cercetare atât din cauza lipsei vizibilităţii către intersecţia unde acesta s-a produs, cât şi a activităţilor concrete de cercetare efectuate la faţa locului?, concluzionează raportul.

UPDATE: Cei doi cămătari brăileni care l-au agresat pe cameramanul PRO TV Gabriel Stoica au fost trimişi în judecată de procurorii brăileni, capetele de acuzare fiind violare de domiciliu, distrugere, ameninţare şi insultă şi, respectiv, violare de domiciliu şi lovire.

CITIŢI ARTICOLUL COMPLET ÎN GÂNDUL

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close