Antena 3 CNN Actualitate Căldura din RATB face victime

Căldura din RATB face victime

Căldura din RATB face victime
05 Iun 2007   •   19:46

Căldura din autobuze face victime! O tânără a leşinat luni seară în autobuzul 783. În maşină nu era aer, iar afară se înregistrau peste 30 de grade. Şi totuşi, conducerea Primăriei refuză să monteze instalaţii de aer condiţionat în autobuze. Pe motiv că nu sunt eficiente. Unul dintre călătorii din autobuzul 783 a fotografiat incidentul şi a postat pozele pe blogul său personal alături de un comentariu. ?Aseară, în 783, între Casa Presei şi Arcul de Trimf, autobuzul a oprit brusc pentru că unei fete i s-a făcut rau în ?vagonul de exterminare. Şoferul a sărit imediat să ofere ajutor?. (Sursa: www.alexrădulescu.ro)

Câţiva călători au reuşit să o scoată din autobuz şi să o întindă-o pe o bancă, la aer. Tânăra şi-a revenit după câteva minute şi a putut merge mai departe tot cu autobuzul 783. Bărbatul care a fotografiat incidentul a postat pe blog şi un comentariu la adresa autorităţilor. ?De un de zile, ne plângem de condiţiile în care se circulă vara în noile autobuze cumpărate onest de Videanu. Nimic? (Sursa: www.alexrădulescu.ro).

O realitate confirmată de toţi bucureştenii care circulă cu autobuzele. Cum se face cald afară aerul devine irespirabil. La toate problemele celor care merg cu mijloacele de transport în comun şefii Regiei de Transport au un singur răspuns: aerul condiţionat costă prea mult. Speranţe sunt....abia pentru vara viitoare, când Regia va mai cumpăra 500 de autobuze echipate de această dată cu instalaţii de aer condiţionat. Cele care există rămân... tot fără.

Observator

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close