Antena 3 CNN Actualitate Reduceri uimitoare la călătoriile în Grecia, cu feribotul. Cine sunt beneficiarii

Reduceri uimitoare la călătoriile în Grecia, cu feribotul. Cine sunt beneficiarii

Grecia a anunțat reduceri la transportul cu feribotul. Acestea ajung la zeci de procente.

New Project (7)
Reduceri uimitoare la călătoriile în Grecia, cu feribotul. Cine sunt cei care pot beneficia Sursa foto: Gettyimages | Walter Bibikow
de Ioana Mircea    |    13 Iul 2023   •   19:46

Companiile de transport maritim din Grecia au anunțat astăzi reduceri la bilete de până la 50% pentru feriboturile de pasageri care pleacă din porturile Pireu, Rafina, Salonic și Kavala.

Totul după o întâlnire cu prim-ministrul Kyriakos Mitsotakis, în urma căreia li s-a cerut să reducă costurile de transport pentru familiile grecești obișnuite, pentru a le facilita vacanțele de vară.

Grupul Attica, care deține Blue Star Ferries și Hellenic Seaways, a anunțat reduceri de aproximativ 20% la biletele unei familii de până la cinci persoane cu mașină, pentru toate destinațiile către și dinspre Pireu, și a crescut reducerea la biletele de turism social de la 25% la 50%.

Citește și: Grecia, primul cod roşu de caniculă din această vară. Maxime de 45 de grade şi risc de incendii

SeaJets a oferit o reducere de până la 30% pentru familiile de patru persoane cu mașină și o reducere de 20% pentru locuitorii insulelor din Marea Egee, în timp ce pentru rezidenții permanenți ai Dodecanezei este disponibilă o reducere de 40% pe ruta Sitia - Dodecaneze.

Reducerile sunt valabile pentru cumpărarea biletelor începând cu 18 iulie și pentru călătorii până la și inclusiv 18 septembrie, potrivit keeptalkinggreece.com

×
Subiecte în articol: Grecia feribot
Parteneri
x close