Antena 3 CNN Actualitate Cadouri ciudate primite de şefii Parlamentului

Cadouri ciudate primite de şefii Parlamentului


Cadouri ciudate primite de şefii Parlamentului
04 Feb 2007   •   14:47

Ou de struţ cu efigie, statuete din bronz şi icoane pe sticlă, casete din argint şi medalii, şaluri din caşmir. Nu e vorba de produse expuse spre vânzare, ci despre cadourile pe care le-au primit de-a lungul timpului mai marii Senatului şi Camerei Deputaţilor. Preşedintele Senatului a primit atât de multe cadouri, încât nu mai ţine minte de unde şi de la cine le-a primit.

Deşi este preşedinte al Camerei Deputaţilor, de nici un an de zile, şi Bogdan Olteanu a strâns câte ceva. Are şi un cadou preferat. Cadoul care mi-a plăcut e un ciocan pentru făcut linişte în sala de şedinţe, pe care o să-l folosesc din sesiunea următoare. O să-l vedeţi probabil la masa preşedintelui.

Toate cadourile primite de demnitari trebuie declarate şi apoi evaluate. Dacă este o amintire personalizată şi depăşeşte 300 de euro, cadoul poate fi cumpărat. Bogdan Olteanu vrea să le lase în patrimoniul Camerei Deputaţilor. Nicolae Văcăroiu a păstrat totuşi ceva şi anume un aparat de fotografiat din China, pentru care a plătit diferenţa necesară.

Observator

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close