Antena 3 CNN Actualitate Cadavrul desfigurat al unei tinere, descoperit la Agigea (VIDEO)

Cadavrul desfigurat al unei tinere, descoperit la Agigea (VIDEO)

Cadavrul desfigurat al unei tinere, descoperit la Agigea (VIDEO)
20 Iul 2010   •   20:40

Macabra descoperire a fost făcută de un localnic care îşi păzea vitele pe islaz. Ancheta se anunţă grea pentru că anchetatorii nu au indicii pentru stabilirea identităţii tinerei găsită moartă la Agigea.

Bărbatul a înlemnit când a văzut cadavrul tinerei. "Era dezbrăcată... mi-a venit rău. Era tânără... şi nici urâtă nu era. Era întinsă, cu picioarele desfăcute şi cu rochia aşa, cu capul gol?, a declarat Druchi Ghiţă, martor.

A fugit cât l-au ţinut picioarele în căutare de ajutor. ?Am oprit o grămadă de oameni cu maşina ca să dea telefon la poliţie să vină acolo?, spune martorul.

Omul spune că e urmărit de ghinion. Nu e prima femeie pe care o găseşte în câmp. ?Eu am zis că poate e beată că anul trecut am mai găsit una în mijlocul drumului. Aia era beata, asta nu era beată, avea muşte pe ea?, a declarat Druchi Ghiţă.

 

Din start, anchetatorii au recunoscut dificultatea cazului. ?Cert este că vor fi făcute verificări foarte serioase deoarece poziţia şi locaţia pot naşte o ipoteză. Că moartea nu a fost tocmai accidentală?, a declarat Teodor Niţă, procuror.

Există semne că femeia a fost violată înainte de a fi omorâtă. ?Există suspiciuni de viol. Fusta e ridicată, nu avea lenjerie intimă?, a spus procurorul.

Localnicii au propriul scenariu despre cum a ajuns cadavrul pe islazul lor. ?Sunt atâţia oameni cu animalele pe câmp, o vedea cineva, dacă o omora cineva acolo. Dar cred că a adus-o moartă şi a aruncat-o?, e de părere o localnică.

Autopsia nu va da prea multe răspunsuri, pentru că trupul era în stare avansată de descompunere. Anchetatorii speră să primească indicii din testele ADN cerute la Bucureşti.

Observator

 

×
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close