Antena 3 CNN Actualitate Buzău. Un mort şi zece persoane rănite într-un accident de microbuz

Buzău. Un mort şi zece persoane rănite într-un accident de microbuz

Buzău. Un mort şi zece persoane rănite într-un accident de microbuz
01 Sep 2008   •   10:00

O persoană a murit şi alte zece persoane au fost rănite într-un accident de microbuz produs pe DN2 E85, în apropierea localităţii buzoiene Oreavu. Se pare că accidentul s-a produs din cauza exploziei unui cauciuc.

Potrivit Mediafax, primele informaţii arată că una dintre cele zece persoane rănite era şoferul, iar unul dintre pasagerii autovehiculului a murit. Persoana care a decedat era dulgher, avea în jur de 55 de ani. În acelaşi microbuz se afla şi ginerele sãu, care a scãpat cu câteva leziuni. Şapte dintre persoanele rănite au ajuns la Spitalul Municipal din Râmnicu Sãrat. Din fericire, celelalte trei persoane rănite au suferit numai leziuni uşoare şi nu au fost spitalizate.

Se pare că accidentul a avut loc din cauza unei explozii de cauciuc, iar în maşina care s-a răsturnat în afara părţii carosabile, se aflau 11 persoane. Microbuzul aparţine unei firme de construcţii care are lucrări în judeţul Dâmboviţa, iar angajaţii firmei erau transportaţi cu maşina la locul unde urmau să lucreze.

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close