Antena 3 CNN Actualitate Buzău: Pacientul din ambulanţa implicată într-un accident rutier a murit în drum spre spital

Buzău: Pacientul din ambulanţa implicată într-un accident rutier a murit în drum spre spital

Buzău: Pacientul din ambulanţa implicată într-un accident rutier a murit în drum spre spital
Foto: Mediafax
30 Oct 2012   •   11:48
UPDATE 14:25 - Pacientul aflat în ambulanţa implicată într-un accident rutier, marţi dimineaţă, în judeţul Buzău, a murit în drum spre spital.


O ambulanţă care transporta spre Bucureşti un pacient în stare gravă a fost lovită, marţi dimineaţă, de o autoplatfrormă care transporta două microbuze, în judeţul Buzău. În urma impactului au fost rănite toate cele patru persoane care se aflau în ambulanţă, informează Mediafax.

Accidentul s-a produs pe DN 1 B, în zona "Popasului Merei".

Primele informaţii furnizate de comisarul-şef Florina Crucianu de la Biroul de Relaţii cu Presa al Poliţiei Judeţene Buzău arată că autoplatforma, înmatriculată în Galaţi şi care transporta două microbuze spre Buzău, a pătruns pe contrasens, lovind o ambulanţă.
   
În urma impactului, medicul din ambulanţă a rămas încercarat, fiind scos după câteva zeci de minute. El a fost preluat de o altă ambulanţă şi dus la Spitalul Judeţean Buzău.
   
De asemenea, în urma accidentului a fost rănit şoferul ambulanţei, dar şi asistentul medical. Pacientul din ambulanţă, care urma să fie dus la un spital din Boloteşti şi care se afla în stare gravă, a suferit un traumatism cranian, fiind transportat de urgenţă la Unitatea de primiri Urgenţă din Buzău.
   
Ambulanţa implicată în accident este înmatriculată în Brăila.
   
Traficul pe DN 1 B, în zona în care s-a produs accidentul, se desfăşoară pe un singur sens.
   


×
Subiecte în articol: accident rutier
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close