Antena 3 CNN Actualitate Bucureştiul, în haine de sărbătoare: Au fost aprinse luminile de Crăciun

Bucureştiul, în haine de sărbătoare: Au fost aprinse luminile de Crăciun

Bucureştiul, în haine de sărbătoare: Au fost aprinse luminile de Crăciun
Foto: Antena 3
05 Dec 2010   •   19:18

Seara de Moş Nicolae le-a adus bucureştenilor un cadou: s-au aprins luminile de Crăciun, care au îmbrăcat Capitala în haine de sărbătoare. Marile bulevarde bucureştene au fost împodobite cu două milioane de becuri. Primarul Sorin Oprescu a fost cel care a declanşat spectacolul de lumină.

Sorin Oprescu a aprins luminile de sărbători de lângă bradul de Crăciun amplasat la Statuia Lupoaicei din Piaţa Roma. „Indiferent de vremurile pe care le trăim, copiii noştri merită să trăiască bucuria sărbătorilor de Moş Crăciun. Astăzi aprindem luminile în Bucureşti şi dăm startul sărbătorilor de iarnă”, a spus Oprescu. Primarul le-a mulţumit părinţilor care au venit în număr mare cu copiii la această sărbătoare.

Costurile de anul acesta pentru iluminatul Bucureştiului de sărbători nu reprezintă nici măcar o treime din sumele pe care le-a avut la dispoziţie în anul 2008, a declarat în urmă cu o săptămână Sorin Oprescu.

Tot duminică seară, în ajun de Moş Nicolae, s-a deschis şi patinoarul din Parcul Cişmigiu. „Îi aşteptăm în Parcul Cişmigiu pe toţi cei care sunt pasionaţi de acest sport, urmând ca peste o săptămână să deschidem patinoarele din parcurile Tineretului, Unirii şi Herăstrău', a declarat Radu Popa, director general ALPAB, citat de Agerpres.

 
 

×
Subiecte în articol: luminite Crăciun sărbători Sorin Oprescu
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close