Antena 3 CNN Actualitate Bucureştiul, capitala europeană a gunoaielor

Bucureştiul, capitala europeană a gunoaielor

Bucureştiul, capitala europeană a gunoaielor
13 Iun 2007   •   08:12

Pe drumul care duce la Constanţa, zac maldăre de gunoi pentru care nimeni nu plăteşte vreo amendă. Chiar la marginea Capitalei europene, Bucureşti, deşeurile fac peisajul. Unul sinistru, pe care îl vedem de ani de zile şi pe care nimeni nu încearcă măcar să îl schimbe. Autostrada Soarelui a devenit un munte de gunoaie, pe marginea drumului zac doar resturi de la materialele de construcţii, gresie şi faianţă de care unii s-au săturat, bucăţi de mochetă, covoare, resturi de calculatoare şi chiar... canapele. Mii de maşini trec zilnic pe autostradă. Cine îşi aruncă măcar o secundă privirea pe geam, cu siguranţă că întoarce capul dezgustat.

Dacă vă gândiţi că gunoaiele fac terenul mai ieftin, vă înşelaţi. O agenţie imobiliară care vinde în zonă, spune că metrul pătrat depăşeşte 100 euro, la stradă.

Terenul pe care stau maldărele de gunoaie aparţine de primăria Popeşti Leordeni. Niciun reprezentant al primăriei nu e dispus să vorbească despre gunoaie. Acestea nu par o problemă pentru autorităţi. Doar le găseşti pe mai toate drumurile... Chiar şi pe cele care duc sau pleacă dinspre capitala europeană Bucureşti.

Observator

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close