Antena 3 CNN Actualitate Bucureşti. Un student şi-a ucis iubita cu cuţitul după ce a consumat etnobotanice

Bucureşti. Un student şi-a ucis iubita cu cuţitul după ce a consumat etnobotanice

Bucureşti. Un student şi-a ucis iubita cu cuţitul după ce a consumat etnobotanice
22 Oct 2010   •   19:38

A fost măcel într-un apartament din Capitală. Un student de 22 de ani şi-a omorât iubita cu un cuţit de bucătărie. Cauza pare să fie un cocktail de etnobotanice cu gelozie. Când a realizat ce a făcut, tânărul a vrut să se sinucidă. A fost salvat de tatăl lui, care l-a găsit într-o baltă de sânge.

În apartamentul din Berceni s-au auzit toată după-amiaza ţipete. Cei doi tineri George şi Gabriela era singuri în locuinţa părinţilor lui. Erau de un an împreună, dar în ultimul timp nu se mai înţelegeau.

Se pare că totul s-a stricat după ce el a descoperit drogurile din etnobotanice. Iar semnele s-au văzut spun apropiaţii. În ultima vreme devesise instabil emoţional totul culminând cu o încercare de sinucidere. Joi, într-un acces de furie, a luat un cuţit din bucătărie şi a măcelărit-o pe cea pe care o iubea.

“Bărbatul a înjunghiat victima în zona inimii, după care a încercat să se sinucidă creându-şi de asemenea leziuni tot în zona pieptului”, a declarat comisarul şef Christian Ciocan, purtător de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

Plin de sânge, aşezat pe pat, aşa l-a găsit tatăl lui, când s-a întors acasă. Pe podea zăcea fata, fără suflare.

Tânărul a fost dus la spitalul Bagdasar unde a fost stabilizat după patru ore de operaţie. Părinţii tinerei de abia se puteau ţine pe picioare de atâta durere.

Poliţiştii aşteaptă acum să poată vorbi cu tânărul. Până atunci au două ipoteze: ori tânărul a vrut să se sinucidă, iar prietena lui a plătit pentru că a încercat să-l oprească, ori studentul ameţit de prafuri a acţionat din impuls şi a vrut să moară când a conştientizat ce a făcut.

×
Subiecte în articol: etnobotanice gelozie
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close