Antena 3 CNN Actualitate Bucureşti: Un poliţist a fost rănit grav cu toporul pe când se afla în misiune

Bucureşti: Un poliţist a fost rănit grav cu toporul pe când se afla în misiune

Bucureşti: Un poliţist a fost rănit grav cu toporul pe când se afla în misiune
01 Aug 2008   •   08:47

Un poliţist de la Serviciul Investigaţii Criminale din Bucureşti a fost rănit grav la cap cu un topor în timp ce se afla în misiune. Un coleg al acestuia a fost şi el rănit uşor, însă, la un braţ. Agresorul, un cunoscut interlop din Capitală, a fost reţinut.

Cei doi poliţişti de la Serviciul Investigaţii Criminale au fost atacaţi în zona Foişorul de Foc de un bărbat pe care încercau să-l aresteze. Unul dintre poliţişti a fost trasportat la Spitalul de Urgenţă Floreasca în stare foarte gravă după ce agresorul l-a lovit cu toporul în cap. Medicii au reuşit să-l stabilizeze. Al doilea poliţist a suferit răni uşoare la mână, dar este în afara oricărui pericol.

Poliţiştii criminalişti au sosit imediat la locul atacului pentru a aduna probele necesare anchetei.

Individul care i-a atacat pe poliţişti face parte dintr-un clan de interlopi care acţionează în sectorul doi al Capitalei. El a fost audiat la secţia 8 de poliţie, după care a fost transportat la Poliţia Capitalei. Răgălie Mărgean a fost prezentat judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă, pe numele lui fiind emis un mandat de 29 de zile..



Antena3

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close