Antena 3 CNN Actualitate BUCUREŞTI Şosele acoperite de zăpadă şi zboruri întârziate

BUCUREŞTI Şosele acoperite de zăpadă şi zboruri întârziate

<font color=red>BUCUREŞTI</font> Şosele acoperite de zăpadă şi zboruri întârziate
03 Ian 2008   •   07:52

În Capitală ninge de ore bune, în continuu. Multe şosele sunt acoperite de zăpadă, iar şoferii se descurcă cu greu. În ciuda situaţiei foarte grele de pe străzi, autorităţile susţin că au intervenit la timp. Reprezentanţii Primăriei Capitalei spuneau miercuri noapte că aproape 250 de pluguri au fost scoase pe străzile din Bucureşti pentru a le curăţa de zăpadă şi că utilajele nu se vor retrage decât pentru alimentare. Realitatea este însă alta. Există zone în Capitală unde se pare că plugurile nu au ajuns. Pe Calea 13 septembrie se circulă dificil, o altă parte înzăpezită fiind Şoseaua Olteniţei.

Primarul general al Capitalei, Adriean Videanu, a declarat pentru Antena 3 că utilajele de deszăpezire au intervenit încă de miercuri noaptea. Din cauza traficului, însă, nu pot fi acţionate decât 200 de utilaje, spune primarul general. Videanu speră însă ca până spre sfârşitul nopţii, marile bulevarde să fie curăţate. 460 de utilaje vor intra pe principalele bulevarde al Bucureştiului. Până atunci, Videanu face apel la şoferi să-şi lase maşinile acasă, deoarece arterele secundare sunt în majoritate acoperite de zăpadă şi aproape că nu mai există locuri de parcare.

O veste bună vine însă de la Aeroporturile Baneasa si Otopeni, care au fost redeschise de putin timp dupa ce au stat inchise vreme de patru ore. la Otopeni Peste 30 de curse au fost anulate, iar altele au fost amânate.

ADRIEAN VIDEANU:

Antena 3

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close