Antena 3 CNN Actualitate Bucureşti. S-a lansat campania europeană ?Schimbarea climei stă în puterea ta?

Bucureşti. S-a lansat campania europeană ?Schimbarea climei stă în puterea ta?

Bucureşti. S-a lansat campania europeană ?Schimbarea climei stă în puterea ta?
08 Iun 2008   •   11:32

„Schimbarea climei stă în puterea ta” este sloganul campaniei, care va fost lansată duminică, în Bucureşti. Campania face parte dintr-un program de mai multe evenimente, prin care se atrage atenţia că resursele naturale trebuie protejate. Campania Comisiei Europene a început prin formarea unui lanţ de biciclete, simbolul unirii în lupta comună împotriva transportului motorizat.

Campania a continuat cu un concurs de biciclete, desfăşurat pe traseul Bulevardul Aviatorilor - Bulevardul Constantin Prezan - Şoseaua Kiseleff. Primii cinci biciclişti care au trecut linia de sosire au primit câte un iPod şi alte premii oferite de sponsorii campaniei.

Lansată în 2006, campania „Schimbarea climei stă în puterea ta” este reluată acum doar în cinci dintre statele Uniunii Europene: Bulgaria, Cehia, Polonia, Ungaria şi România. Evenimentul îşi propune să atragă atenţia asupra poluării produse de traficul intens din marile oraşe. Potrivit studiilor, 75% din poluarea din Bucureşti este produsă de trafic.

Antena 3

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close