Antena 3 CNN Actualitate Bucureşti. Patru ambulanţe blocate din cauza unei gropi cu noroi

Bucureşti. Patru ambulanţe blocate din cauza unei gropi cu noroi

Bucureşti. Patru ambulanţe blocate din cauza unei gropi cu noroi
21 Oct 2007   •   11:23

Patru ambulanţe au rămas blocate duminică dimineaţă mai bine de două ore pe o stradă din Capitală. Din cauză ca în zonă lipseau semnele de circulaţie ambulanţa chemată la intervenţie a ajuns intr-un şanţ plin de noroi. În timp ce medicul salva viaţa unui copil de 11 luni, alte 3 ambulanţe încercau să deblocheze maşina înnămolită. Asta pentru că deşi au cerut sprijin la primărie şi pompieri, nu au primit niciun ajutor, iar medicii au scos singuri salvarea din groapă.

La ora 3.30 serviciul de ambulanţă primeşte o solicitare de grad 1. Mama unui sugar de 11 luni cere ajutorul medicilor deoarece micuţul are febră foarte mare. Imediat, un echipaj pleacă în sectorul 5, spre strada Consecvenţei nr.19. Ambulanţa ajunge pe strada cu pricina, însă rămâne acolo. În timp ce medicul şi asistenta îi acordau primul ajutor bebeluşului la el acasă, alte 3 salvări au venit în ajutorul celei împotmolite. Disperaţi, medicii au cerut ajutor la toate autorităţile, ajutor pe care însă nu l-au primit.

Medicii de la serviciul de ambulanţă spun că, din păcate, acesta nu e un caz izolat. Deşi au făcut numeroase sesizări, toate au rămas fără ecou. Ambulanţele au reuşit să plece de pe strada plină de gropi abia după două ore.

Antena 3

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close