Antena 3 CNN Actualitate Bucureşti. O tânără s-a aruncat de la etajul 10 şi a supravieţuit

Bucureşti. O tânără s-a aruncat de la etajul 10 şi a supravieţuit

Bucureşti. O tânără s-a aruncat de la etajul 10 şi a supravieţuit
02 Iul 2007   •   23:37

O tânără de 26 de ani, din Bucureşti, se zbate între viaţă şi moarte la Spitalul Pantelimon după ce, în jurul orei 8,30, s-a aruncat de la etajul zece al unui bloc din şos. Pantelimon nr.291. Se pare că tânăra a încercat să-şi pună capăt zilelor din motive sentimentale.

Tânăra a ajuns conştientă la spital, suferind de politraumatism toracic, fractură de umăr stâng şi fractură de femur stâng. Aceasta a fost intubată şi se află sub supraveghere la Secţia de terapie intensivă.

Potrivit Biroului de Presă al Poliţiei Capitalei, Maria Terţiu s-a întâlnit, luni dimineaţa, pe stradă, cu o vecină, au stat de vorbă după care au urcat în apartamentul acesteia. Sub pretextul că doreşte să admire florile vecinei, tânăra s-a aruncat peste balustrada balconului. Poliţia analizează conţinutul mai multor bilete scrise de fată, înainte de a recurge la acest gest sinucigaş.

Încă 2 sinucideri în Bucureşti
Tânăra de 26 de ani nu a fost singura care a încercat să se sinucidă. Un bucureştean de 53 ani, care se afla în casa unuia din copiii săi, a decis să se spânzure în baie, se pare, din cauza unor datorii neplătite.

Ziua de luni a fost fatală şi unei bătrâne care locuia singură într-un apartament. Femeia, în vârstă de peste 80 de ani, a renunţat la viaţă, aruncându-se de la etajul V al blocului unde avea reşedinţa.

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close