Antena 3 CNN Actualitate O bucată din Pasajul Basarab din București a căzut peste mașini, în trafic

O bucată din Pasajul Basarab din București a căzut peste mașini, în trafic

O bucată din Pasajul Basarab din Bucureşti a căzut peste maşini, în trafic, momentul fiind surprins de camera de bord a unui şofer.

de Laura Dinu    |    26 Ian 2024   •   13:55

Un bărbat care trecea cu autoturismul pe sub Pasajul Basarab a suprins momentul în care o bucată de tencuială i-a căzut pe mașină.

Din fericire, bărbatul spune că a fost vorba doar despre pagube materiale, însă lucrurile ar fi putut fi mult mai grave.

"Este vorba despre o bucată din ceea ce pare sistem de scurgere, o bucată de tencuială sau ceva ruginit care a căzut din Pasajul Basarab pe mașină. Mă aflam chiar lângă zona pietonală, adică acolo sunt și pietoni care trec prin zonă, pentru că este o trecere de pietoni", povestește Ciprian Cherciu.

"Nu a fost un incident grav, doar pagube materiale, dar ar trebui să fie un semnal de alarmă, poate recepția acestui pasaj ar trebui să fie făcută, pentru că a trecut mai bine de un deceniu de când s-a dat în folosință.

Am notificat autoritățile, nu voi face plângere, pentru că procedura este complicată și risc să pierd mai mult timp și bani.

O să îmi asum dauna și cam atât... Nu cred că este un proces ușor să îți recuperezi dauna când se întâmplă așa ceva. Din păcate...", a mai povestit păgubitul la Antena 3 CNN.

Nu realizam in ce pericol suntem in fiecare secunda. Totul "din cauza" autoritatilor. Tragediile stau la panda...

Publicată de Adam Robert pe Joi, 25 ianuarie 2024

×
Subiecte în articol: Pasajul Basarab București
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close