Antena 3 CNN Actualitate Braşovul a fost la un pas de catastrofă

Braşovul a fost la un pas de catastrofă

Braşovul a fost la un pas de catastrofă
08 Mar 2007   •   23:37

Câţiva muncitori din Braşov au fost la un pas să provoace o adevărată tragedie în centrul oraşului. Oamenii au încercat să taie cu aparatul de sudură un rezervor de combustibil, provocând un incendiu de proporţii. Pericolul unei explozii a fost cu atât mai mare cu cât în apropiere se afla o benzinărie. Numai o minune a făcut ca benzinăria din apropiere să nu sară în aer.

Mai mult, în momentul izbucnirii flăcărilor, o cisternă de benzină descărca combustibil în rezervoarele staţiei Peco. Vaporii inflamabili s-ar fi putut aprinde în orice moment din cauza flăcărilor izbucnite la mai puţin de 50 de metri. În tot acest timp, muncitorii nici măcar nu au anunţat pompierii şi şi-au continuat lucrul. Martorii spun că focul a fost pus de reprezentanţi ai primăriei, care au aprins nişte uscături dintre lacuri.

Flăcările s-au extins în zona de stufăriş iar localnicii spun că nu au mai văzut aşa ceva în localitate. Pompierii plecaţi să stingă incendiul au fost întorşi din drum de angajaţii primăriei care au pretins că nu este nicio problemă, pentru că flăcările sunt supravegheate.

Antena 3

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close