Antena 3 CNN Actualitate Braşovenii vor să păstreze fabrica ?Poiana? în oraşul lor

Braşovenii vor să păstreze fabrica ?Poiana? în oraşul lor

Braşovenii vor să păstreze fabrica ?Poiana? în oraşul lor
14 Noi 2008   •   14:23

Primaria din Braşov vrea neapărat să păstreze fabrica de dulciuri Kraft Jacobs în oraş. După ce conducerea companiei a spus că va opri activitatea şi va muta producţia în Bulgaria, edilii braşoveni au încercat să-i facă pe managerii de la Kraft să se răzgândească. Unul dintre argumentele edililor este acela ca fabrica de dulciuri are tradiţie la Brasov.
Fabrica de dulciuri de la Braşov este pe cale să-şi închidă porţile, iar producţia să fie mutată în Bulgaria. Conducerea de la Kraft Jacobs vede în ţara vecină oportunităţi mai bune decât în România. Braşovenii spun însă că fabrica ar trebui salvată.
Edilii Braşovului sunt gata să pună la dispoziţia celor de la Kraft Jacobs un teren în afara Braşovului unde să-si construiască o fabrică indiferent de suprafaţă.
Dacă oferta municipalităţii nu va fi acceptată, în luna mai a anuli viitor cei 440 de muncitori vor fi disponibilizaţi iar întreaga producţie va fi mutată în Bulgaria. Kraft Jacobs a început producţia la Braşov în urmă cu 13 ani când concernul a preluat fabrica de dulciuri Cibo.
Antena 3

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close