Antena 3 CNN Actualitate Braşov. Tineri torturaţi şi pedepsiţi în stil mafiot

Braşov. Tineri torturaţi şi pedepsiţi în stil mafiot

Braşov. Tineri torturaţi şi pedepsiţi în stil mafiot
12 Iun 2007   •   23:37

Pedepsiţi în clasic stil mafiot! Doi tineri au ajuns în stare gravă la spital după ce au fost torturaţi de doi membri ai lumii interlope din Braşov. Agresorii i-au tăiat unuia dintre ei urechea cu o sabie şi i-au zgâriat două litere pe spate. Cealalt tânăr a fost ţinut pe un grătar încins. Ambele victime erau ?săgeţi?, adică făceau tot felul de comisioane pentru cei doi membri ai lumii interlope. Tinerii spun că luni seară au fost chemaţi la locuinţa unuia dintre interlopi. Când au ajuns acolo, nimic nu prevestea dezastrul. Indivizii erau bine dispuşi, făceau grătare şi aveau paharele pline pe masă. La un moment dat, povestesc victimele, interlopii i-au luat la bătaie. Pe unul dintre ei, l-au lovit până nu s-a mai putut mişca, după care i-au tăiat urechea stângă cu o sabie, iar cu un cui i-au scris pe spate literele A şi D.

Calvarul celor doi nu a luat sfârşit repede. Tânărul recunoaşte că făcea comisioane - când şi când - pentru cei doi, cunoscuţi ca fiind şefi ai lumii interlope braşovene. Acum, însă, nu mai vrea decât răzbunare. Prietenul lui a fost dezbrăcat şi aşezat cu spatele pe un grătar încins. A ajuns în stare gravă la spital dar a refuzat internarea. De frică, nu a depus nici plângere la poliţie. Oamenii legii au început însă o anchetă.

Cei doi agresori au fost cercetaţi pentru implicarea în conflictele stradale din 1999 şi 2000 dintre interlopii Braşoveni şi mai multe găşti din Zărneşti.

Observator

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close