Antena 3 CNN Actualitate Braşov. Soţul avocatei dispărute e de negăsit

Braşov. Soţul avocatei dispărute e de negăsit

Braşov. Soţul avocatei dispărute e de negăsit
18 Sep 2007   •   18:26

Cazul avocatei Elodiei Ghinescu, dispărută la Braşov, se complică. Soţul ei, aflat pe lista suspecţilor, e de negăsit. Omul, poliţist, şi-a luat concediu medical pe motiv că lipsa soţiei i-a cauzat o depresie. Părinţii femeii sunt însă convinşi că fiica lor a fost ucisă şi au cerut ajutorul unui detectiv particular. Analizele au arătat că sângele găsit în maşina şi din casa celor doi soţi este al avocatei. La fel şi un fir de păr găsit de anchetatori. Părinţii au bănuielile lor: ?Cineva i-a făcut rău în acea noapte de 29 spre 30 şi părerea noastră şi a tuturor e că ea nu a mai ieşit din casă dimineaţa, pentru că nu a văzut-o nimeni?, au declarat aceştia.

Anchetatorii au stabilit că în seara în care femeia a dispărut, soţul acesteia, poliţist la Braşov trebuia să lucreze. Omul, însă, a făcut schimb cu un coleg. Bărbatul le-a declarat poliţiştilor că în acea seară s-a certat cu soţia. Apoi ea a plecat din casă cu bani şi bijuterii. Acum, soţul este şi el dispărut.

Fiul Elodiei Ghinescu, un băieţel de numai doi ani şi jumătate nu întelege ce se întâmplă. Micuţul îşi aşteaptă mama, în fiecare zi, acasă la bunicii din Piteşti. Procurorii de la Parchetul General continuă cercetările.

Observator

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close