Antena 3 CNN Actualitate Brăila. Furt la o agenţie loto, din cauza neatenţiei vânzătoarei

Brăila. Furt la o agenţie loto, din cauza neatenţiei vânzătoarei

Brăila. Furt la o agenţie loto, din cauza neatenţiei vânzătoarei
22 Mai 2010   •   16:30

Furt la o agenţie loto din Brăila, situată pe Calea Galaţi.

Un tânar de 22 de ani a reuşit să fure aproximativ 2.000 de lei. Vânzătoarea de la agenţie este şocată şi spune că totul s-a întâmplat într-o fracţiune de secundă.

Totul s-a întâmplat într-un moment de neatenţie al vânzătoarei. Aceasta se aplecase să ridice un pix, moment în care tânărul, fără să mai stea pe gânduri acesta a băgat mâna în sertarul din spatele tejghelei şi a luat ce a apucat. Până să se dezmeticească vânzătoarea, bărbaul plecase deja cu 2.000 de lei.

La faţa locului au sosit mai multe echipaje de poliţie şi jandarmi. Oamenii legii au întocmit un cerc de suspecţi cu câţiva tineri din zonă.

Oamenii sunt înspăimântaţi de frecvenţa din ce în ce mai mare a jafurilor.

Bărbatul riscă până la 5 ani de închisoare.

?Primele informaţii indică cum că este vorba de un furt simplu, iar hoţul a profitat de neatenţia vânzătoarei şi a furat aproape 1500 de lei. Momentan nu s-a făcut monetarul şi nu cunoaştem alte detalii?, precizează pentru Antena3.ro Jenel Sogor, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Evenimentul vine după ce, în ultima vreme, au avut loc mai multe jafuri.

Cel mai recent dintre acestea a avut loc vineri seară când un bărbat înarmat cu un pistol cu gloanţe de cauciuc jefuit o casă de schimb valutar din capitală.

Oamenii legii au reuşit să îl prindă pe hoţ la scurt timp de la comiterea infracţiunii. Acesta reuşise să fure 15.000 de euro.

Antena3.ro


×
Subiecte în articol: jaf loto agentie
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close