Antena 3 CNN Actualitate ”Măi bossule, ne-ai nenorocit, nici bani nu avem” | Tensiune uriașă pe aeroportul Otopeni. Oamenii, disperați că nu pot pleca

”Măi bossule, ne-ai nenorocit, nici bani nu avem” | Tensiune uriașă pe aeroportul Otopeni. Oamenii, disperați că nu pot pleca

Este haos în continuare pe aeroportul din Otopeni. Anularea zborurilor Blue Air a aruncat în aer planurile a mii de români.

de Cristi Popovici    |    07 Sep 2022   •   11:32

Potrivit unor calcule, ar fi vorba chiar de 13 mii de oameni afectaţi. 25 de zboruri nu mai aterizează pe aeroportul otopeni, iar 27 de zboruri nu vor mai decola.

Totodatăm de suferit au şi românii blocaţi în milano, paris, Bruxelles, Amsterdam şi multe alte oraşe din străinătate. În acelaşi timp, alt două mari companii low cost profită de criza creată şi anunţă că Wizzair si Ryanair au introdus deja la vânzare bilete cu tarife speciale pentru călătorii afectaţi de anularea zborurilor Blue Air.

Tarifele pornesc de la 50 de euro pentru un zbor.

”Ne uităm după mai multe opțiuni, nu e nimic disponibil, niciun bilet pentru Amsterdam. Am căutat la Bruxelles, Duseldorf. Este un zbor disponibil abia pe 10 septembrie” spune un turist. 

”Nu am bani să îmi iau alt bilet. Să îmi asigure transportul” a spus supărat un alt român.

”Măi omule, cheamă pe cineva mai important ca tine, cheamă-l pe director, mai bossule, ne-ai nenorocit, nici bani de acasă nu avem, nu ești tu de vină, dar cheamă pe cineva” explică un bărbat. 

”Nu ne-a anunţat nimic nu ştim nimic ne-a luat prin surpindere ne-a lua banii şi ne-a lăsat pe drumuri, asta e! Pierdem serviciile” a spus un alt turist.

×
Subiecte în articol: aeroportul Otopeni Blue Air
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close