Antena 3 CNN Actualitate Bolnavi jefuiţi, în timp ce erau operaţi la un spital din Iaşi. Pacienţii s-au trezit fără bani și fără acte

Bolnavi jefuiţi, în timp ce erau operaţi la un spital din Iaşi. Pacienţii s-au trezit fără bani și fără acte

Terapie Intensiva hepta
Oamenii și-au lăsat bunurile în salon și au mers la operaţie, iar când s-au întors rămăseseră fără bani și fără acte. Sursă foto: Hepta
de Andreea Borboros    |    19 Aug 2024   •   13:00

Este anchetă la Spitalul de Pneumoftiziologie din Iași, după ce doi pacienți au fost jefuiți în timp ce se aflau în operație. 

Oamenii și-au lăsat bunurile în salon și au mers în blocul operator, dar când au revenit au observat că au rămas fără bani și fără acte. 

Deocamdată nu există o explicație oficială din partea cadrelor medicale și a responsabililor unității sanitare din Iași, însă polițiștii au deschis o anchetă în acest caz.

Totul s-a întâmplat la Spitalul de Pneumoftiziologie din Iași, acolo unde cei doi pacienți, în loc să aibă parte de o perioadă liniștită de recuperare, după ce au fost supuşi unor intervenții chirurgicale, s-au trezit jefuiți chiar în salon. 

După ce au observat că bunurile și actele lor le lipsesc, imediat a fost alertată poliția, care s-a prezentat la fața locului și a început o anchetă. 

Printre cercul de suspecți se află atât pacienți din spital, cât și cei care lucrează la spitalul din Iași.

De asemenea, oamenii legii nu exclud nici varianta în care persoane din exterior ar fi intrat în salon și ar fi profitat de lipsa pacienților care se aflau pe masa de operație și astfel au reușit să sustragă bunurile.

×
Subiecte în articol: bolnavi jaf Iași operatie bani spital
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close