Antena 3 CNN Actualitate Boc nu comentează scandalul mitei de la MAI: Aştept concluziile oficiale

Boc nu comentează scandalul mitei de la MAI: Aştept concluziile oficiale

Boc nu comentează scandalul mitei de la MAI: Aştept concluziile oficiale
Foto: INTACT Images
20 Noi 2010   •   16:07

Premierul Emil Boc a refuzat să comenteze scandalul în care este implicat secretarul de stat Dan Valentin Fătuloiu. Boc a declarat doar că aşteaptă concluziile autorităţilor înainte să se pronunţe asupra acestui caz.

Primul-ministru Emil Boc a refuzat să comenteze, sâmbătă,  cazul privind tentativa de mituire a secretarului de stat din Ministerul Administraţiei şi Internelor, Dan Fătuloiu, afirmând că aşteaptă „concluziile oficiale“.
  
„Aştept toate concluziile oficiale ale autorităţilor statului după care mă voi pronunţa împreună cu ministrul de Interne“, a declarat, la Tulcea, premierul Emil Boc, la finalul unei întâlniri avute cu prefectul judeţului, Vasile Gudu.
  
Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie l-au prins, vineri, în flagrant delict, pe omul de afaceri Cătălin Chelu, care a încercat să îi ofere mită secretarului de stat Dan Fătuloiu.
  
Omul de afaceri Cătălin Chelu şi alte trei persoane implicate în dosarul mitei de la MAI au fost reţinuţi, sâmbătă dimineaţă, pentru 24 de ore, de procurorii DNA, după ce au fost audiaţi toată noaptea. Cei patru, care în prezent se află în arestul de la Cercetări Penale, urmează să fie duşi în faţa instanţei, cu propunere de arestare preventivă.
  
Potrivit unor surse judiciare, Cătălin Chelu i-ar fi oferit lui Fătuloiu 50.000 de euro pentru a-i rezolva mai multe dosare penale în care omul de afaceri era implicat. Mita ar fi constat în bani, două maşini şi două case situate în Bucureşti.

 

×
Subiecte în articol: Emil Boc premier MAI mita secretar de stat DNA
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close