Antena 3 CNN Actualitate "Boala fără leac" a actorului Şerban Ionescu ar putea fi scleroză

"Boala fără leac" a actorului Şerban Ionescu ar putea fi scleroză

"Boala fără leac" a actorului Şerban Ionescu ar putea fi scleroză
Foto: Agerpres
28 Mai 2012   •   22:40

Dublă lovitură de teatru din partea lui Şerban Ionescu. Actorul a depus astăzi actele de divorţ, prin care se desparte oficial de Magda Catone. Cu trupul ţintuit la pat, maestrul a vrut să-şi elibereze măcar inima. Dar mai are de înfruntat o controversă: voci din jurul actorului susţin că acesta nu suferă de boala Lyme, ci de o formă gravă de scleroză.

Infidelitatea e motivul invocat de actor pentru separarea de Magda Catone.

Actorul e acum, din nou, pe patul de spital. Săptămâna trecută, se externase şi, între timp, se pare că a luat decizia finală să depună actele de divorţ. Primul termen a fost stabilit pentru data de 19 octombrie.

Nu este prima dată când Şerban Ionescu şi Magda Catone ajung împreună la tribunal, cu gândul de a pleca separat. În 2010, cei doi actori au vrut să se despartă, însă au revenit, mai apoi, asupra deciziei.

De aceasta dată, hotărârea pare luată definitiv. Cei doi actori pun astfel capăt unui mariaj de 30 de ani.

Problemele lui Şerban Ionescu nu se opresc aici. Actorul are nevoie de un diagnostic exact şi de tratament. Se pare că boala de care suferă este de fapt o formă gravă de scleroză. Presa scrisă vehicula informaţia că actorul ar fi refuzat cei 88 de mii de lei alocaţi de Guvern din fondul de rezervă al statului şi că ar prefera ajutorul unui sponsor anonim.

În cele din urmă, Şerban Ionescu a infirmat informaţia. În spital, continuă şedinţele de recuperare. Reprezentanţii Ministerului Sănătăţii au luat legatura cu trei clinici din străinătate, unde actorul ar putea fi re-diagnosticat şi tratat, iar acum aşteaptă răspunsurile acestora legate de costuri şi tipuri de tratament.



×
Subiecte în articol: serban ionescu boala lyme
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close