Antena 3 CNN Actualitate Black Sea and Balkans Security Forum, cel mai important eveniment dedicat securității, va avea loc în perioada 23-24 mai 2024, la București

Black Sea and Balkans Security Forum, cel mai important eveniment dedicat securității, va avea loc în perioada 23-24 mai 2024, la București

Săptămâna aceasta are loc la București o nouă ediție a Black Sea and Balkans Security Forum, cel mai important eveniment de securitate, apărare și politică externă din România. Antena 3 CNN este partener media al evenimentului.

de Redacția Antena 3 CNN    |    20 Mai 2024   •   10:36

Oficialități din România, Statele Unite ale Americii și alte state NATO și UE vor analiza cele mai complicate evoluții pe care le traversăm, în special războiul de invazie al Rusiei în Ucraina, transformarea bazinului Mării Negre în teatru de război, impactul războiului asupra României, a Flancului Estic al NATO și asupra întregii lumi.

Black Sea and Balkans Security Forum este cel mai important eveniment din România dedicat securității, fiind o platformă pentru dezbaterea provocărilor momentului. 

Aflat la a 8-a ediției, Forumul va avea loc la București, în perioada 23-24 mai 2024.

×
Subiecte în articol: Black Sea and Balkans Security Forum
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Haos pe Aeroportul Otopeni: Sunt întârzieri la mai multe curse
x close