Antena 3 CNN Actualitate Black Friday – Reduceri la anvelope de iarna, pe Velopa.ro

Black Friday – Reduceri la anvelope de iarna, pe Velopa.ro

Reducerile de Black Friday sunt tot ceea ce ai nevoie pentru a-ti echipa masina de iarna, cu anvelope la preturi imbatabile.

Black Friday – Reduceri la anvelope de iarna, pe Velopa.ro
de Georgiana Adam    |    02 Noi 2020   •   09:00

Numai pe Velopa.ro Black Friday a inceput deja si poti gasi anvelope de iarna la reduceri de pana la 30%.

Soferii sunt obligati prin lege ca in anotimpul rece sa-si echipeze masina cu anvelope de iarna. Acestea sunt special create astfel incat sa asigure protectie in conditii de iarna, cand strazile sunt acoperite cu polei, zapada sau gheata. Acestea sunt realizate dintr-un material mai moale decat cel de vara si au profiluri care ajuta la o aderenta mai buna si la pastrarea controlului masinii.  

Anvelopele de iarna acceptate au inscriptionate unul dintre urmatoarele simboluri: "M+S", "M.S.", "MS" sau "M&S", si au desenat un fulg de zapada. Literele M si S vin de la cuvintele englezesti “mud” care inseamna “noroi” si “snow” care inseamna “zapada”.

Asadar, este important sa te feresti de pericole si sa-ti echipezi masina cu anvelope de iarna. Iar in conditiile actuale, in care distantarea sociala este foarte importanta, poti comanda online anvelopele dorite si iti vor fi livrate acasa. 

De ce este momentul potrivit pentru a cumpara anvelope 

Echiparea masinii cu anvelope de iarna poate fi costiditoare. Nu si acum, de Black Friday, cand poti beneficia de reduceri de pana la 30%. Numai pe velopa.ro poti preofita de preturi fara concurenta.  

Intra pe Velopa.ro si, cu doar cateva click-uri, poti comanda anvelopele potrivite pentru masina ta, indiferent ca ai o masina clasica, un SUV, un camion sau o remorca. In plus, anvelopele iti vor fi livrate la adresa dorita, fara niciun cost suplimentar. Un avantaj major, deoarece in acest mod nu pierzi timp in trafic sau asteptand la cozi interminabile.

Profita acum de cele mai mari reduceri din an! Nu astepta, deoarece stocurile se pot epuiza rapid, cererea de anvelope de iarna fiind foarte mare in aceasta perioada. 

De ce sa alegi Velopa.ro?

Velopa.ro este un site usor de utilizat de catre oricine. Ai nevoie doar de un laptop, un telefon sau o tableta si, cu doar cateva click-uri poti comanda un set de anvelope de iarna potrivit pentru masina ta.  

Doar pe Velopa.ro poti gasi anvelope de iarna, cu reduceri de pana la 30%, pentru toate modelele de masini, de la masini mici, la SUV-uri, camioane, remorci si pana la tractoare. 

In functie de bugetul alocat poti cumpara anvelope din clasa economica sau anvelope premium.  Winrun, Compasal, Hilo si Radar sunt anvelopele din clasa economica, apreciate in intraga lume pentru raportul calitate-pret si performante excelente. In categoria anvelopelor premium vei gasi producatori renumiti precum Bridgestone, Pirelli, Continental.

Velopa.ro nu iti promite reduceri senzationale de pret, ci reduceri reale. Doar aici ai garantia ca discounturile sunt aplicate corect. Asadar, nu mai sta pe ganduri! Consulta acum oferta Velopa.ro si comanda produsele dorite.  

Comanda anvelopele online, de pe Velopa.ro si le vei primi acasa, in cel mai scurt timp posibil, iar transportul este gratuit. In plus, in cazul in care nu esti multumit de produsele primite, le poti returna in termen de 14 zile, conform termenilor si conditiilor publicate pe site.

Un alt avantaj de care dispui daca iti faci cumparaturile de pe Velopa.ro este faptul ca beneficiezi de consultanta, fie telefonic, fie pe messenger. Astfel, te asiguri ca faci cele mai bune alegeri in materie de anvelope de iarna. 

Asadar, ai toate motivele sa cumperi anvelope de iarna de pe Velopa.ro. Profita acum de reducerile de Black Friday si poti achizitiona anvelope la preturi imbatabile. Poti beneficia de reduceri de pana la 30% la toate anvelopele si beneficiezi si de livrare gratuita. 

×
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close