Antena 3 CNN Actualitate Bihor. Un copil trăieşte după ce a stat 10 ore cu o scândură înfiptă în cap (VIDEO)

Bihor. Un copil trăieşte după ce a stat 10 ore cu o scândură înfiptă în cap (VIDEO)

Bihor. Un copil trăieşte după ce a stat 10 ore cu o scândură înfiptă în cap (VIDEO)
26 Aug 2010   •   20:44

Un copil de doar nouă ani din Bihor trăieşte în mod miraculos, după ce a stat mai bine de 10 ore cu o bucată de scândură în cap. Medicii spun că a avut un noroc incredibil că lemnul nu i-a străpuns creierul. Totul s-a întâmplat miercuri seară, dar băieţelul a putut fi operat abia de dimineaţă.

Copilul este internat la terapie intensivă, iar starea lui este stabilă. Era însă la un pas de moarte. Miercuri seară se juca în curtea casei din satul bihorean Ferice, când s-a împiedicat şi a intrat cu capul într-o scândură de 12 centimetri lungime. O bucată de 7 centimetri i-a străpuns copilului craniul pe deasupra urechii drepte şi s-a oprit chiar înainte de a pătrunde în creier.

Acesta a fost norocul chior al copilului, altfel murea pe loc sau putea rămâne paralizat pe viaţă. A ajuns la spitalul din Oradea inconştient şi instabil. Medicii n-au putut să intre cu el în sala de operaţie imediat, din cauza unui edem care îi punea viaţa în pericol.

Abia de dimineaţă când edemul s-a retras, intervenţia chirurgicală a fost posibilă. A fost una de succes, iar medicii spun că băiatul va fi externat în câteva zile.

Observator

 

×
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close