Antena 3 CNN Actualitate Ultimele pregătiri pentru BIAS, cel mai mare show aerian din România

Ultimele pregătiri pentru BIAS, cel mai mare show aerian din România

Se anunţă un show incendiar la BIAS, cel mare spectacol aerian din ţara noastră. Anul acesta, cu ocazia aniversării a 100 de ani de la înființarea Aeroclubului România, aeroportul Băneasa şi-a deschis porţile cu o zi mai devreme.

de Redacția Antena 3 CNN    |    25 Aug 2023   •   17:25

Cei care merg de pe acum la Aeroportul Băneasa pot urmări zborurile a peste o sută de piloţi. Mai bine de o sută de avioane vor fi prezente la show-ul BIAS, care va începe mâine dimineaţă, începând cu ora 09.00. 

Oamenii sunt curioși să urce la bordul navelor. Unele dintre ele nu se mai pot ridica de la sol, şi sunt la dispoziţia spectatorilor pentru a le descoperi. 

Cei care doresc să participe la eveniment sunt sfătuiţi să fie pregătiţi pentru o zi caniculară, cu pălării, umbrele şi apă. De asemenea, oamenii care doresc să vină cu maşina nu trebuie să uite că le va fi foarte greu să găsească un loc de parcare.

Mijloacele de transport în comun au pus la dispoziţie mai mullte autovehicule care vor ajunge la aeroport. 

Citeşte şi: Organizatorii BIAS 2023 au pregătit o surpriză pentru ziua de dinaintea marelui eveniment | Show-ul aviatic va avea loc la sfârşitul lunii august

Este o ediţie care se desfăţoară pe două zile. Ziua principală va fi cea de mâine, dar încă de astăzi au început antrenamentele oficiale, iar platforma de la Băneasa este deschisă publicului până la ora 17.00

×
Subiecte în articol: BIAS 2023
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close