Antena 3 CNN Actualitate Benny Adegbuyi, după accidentul în care a fost implicat alături de soția sa: ”Mașina este daună totală. Am fost la un pas de tragedie”

Benny Adegbuyi, după accidentul în care a fost implicat alături de soția sa: ”Mașina este daună totală. Am fost la un pas de tragedie”

Benny Adegbuyi, luptătorul român de kickboxing, a dat primele declarații după accidentul grav în care el și soția sa au fost implicați.

benny adegbuyi declaratie dupa accident
Benny Adegbuyi, după accident în care a fost implicat alături de soția sa: ”Mașina este daună totală. Am fost la un pas de tragedie”
de Andreea Ştefan    |    08 Apr 2023   •   11:59

”Astăzi, mergeam cu echipa de la Benny Fight Academy spre Constanța, acolo unde o parte dintre elevi participau la un interclub.

Pe A2, la km 138, în timp ce circulam regulamentar pe banda 2, o mașină de pe banda 1 a intrat brusc în fața mea, iar eu, pentru a evita coliziunea, am tras de volan și am acroșat parapetul, care ulterior ne-a aruncat pe cealaltă parte a drumului. 

Mașina este daună totală, dar cel mai important este că toți care eram în mașină suntem bine, mulțumim lui Dumnezeu.

Soția mea Elena are doar o mică problemă la mână și am preferat să facem investigații suplimentare.

Citește și: Benny Adegbuyi și soția sa, implicați într-un accident grav! Circulau cu 200 km/h și au intrat în parapet

Am fost la un pas de tragedie, iar mesajul meu este să aveți grijă la volan pentru că neatenția, chiar și pentru o singură clipă, vă poate costa viața atât pe voi, cât și pe cei dragi”, a declarat Benny Adegbuyi pentru GSP.ro.

×
Subiecte în articol: Benny Adegbuyi accident
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close