Antena 3 CNN Actualitate Becali a fost huiduit de suporterii Stelei

Becali a fost huiduit de suporterii Stelei

Becali a fost huiduit de suporterii Stelei
10 Mai 2007   •   23:44
IMAGINI INEDITE în VIDEO NEWS/Observator - Războinicul luminii se luptă acum chiar cu fanii echipei sale. Gigi Becali a fost fluierat copios miercuri seară de suporterii stelişti, după ce a fraternizat cu rivala Dinamo. Fanii au fost furioşi să-l vadă în culorile dinamoviste, încurajându-i pe câinii roşii. Au fost 92 de minute de înjurături, huiduieli şi chiar o tentativă de linşaj.

Stadionul din Ghencea a fost plin ochi la meciul de miercuri, când Steaua a jucat cel de-al doilea meci din campionat cu spectatori. Mesajele transmise din tribune au surprins încă: ?Becali, pleacă din Ghencea!? au strigat suporterii şi a fost doar începutul unei seri de coşmar în care banii Ligii Campionilor au pălit în faţa onoarei.

După partidă, lucrurile nu s-au calmat. Gigi Becali a ieşit să dea declaraţii ziariştilor însă un suporter supărat nevoie mare chiar a încercat să îi dea o lecţie mai dură latifundiarului din Pipera. A fost oprit de jandarmi la timp.

Gigi Becali a plătit scump faptul că după meciul Dinamo-CFR Cluj a împrumutat fularul câinilor roşii, a strigat laolaltă cu ei şi le-a strâns mâinile. Gest sinonim pentru suporteri cu a te face frate cu dracul.

Observator

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close