Antena 3 CNN Actualitate Bebeluş de opt luni, omorât de propriul tată pentru că plângea de foame

Bebeluş de opt luni, omorât de propriul tată pentru că plângea de foame

Bebeluş de opt luni, omorât de propriul tată pentru că plângea de foame
22 Feb 2009   •   20:03

Un băieţel de doar opt luni a fost omorât în bătaie de tatăl său. Tragedia s-a întâmplat la Galaţi. Mama micuţului este plecată la muncă în Italia, iar bărbatul era singur în casă cu copilul. Băuse toată noaptea, iar bebeluşului îi era foame. Micuţul a început să plângă iar omul şi-a ieşit din minţi şi a început să îl lovească.
?Am primit un apel de urgenţă prin 112, în care un bărbat spunea, relatez, că el crede că şi-a omorât copilul. S-a deplasat imediat echipajul de urgenţă cu medicul de gardă şi a avut parte de o privelişte teribilă, cum rareori vedem, chiar noi - un copil de opt luni, un băieţel, în pat, cu multiple leziuni pe tot capul, numai obrazul drept nu avea vânătăi, decedat. Era rece. Din relatările tatălui, se pare că micuţul plângea, l-a deranjat şi l-a bătut ca să tacă?, a declarat directorul Serviciului de Ambulanţă Galaţi, dr. Mihai Polinschi, citat de Agerpres
Bărbatul a fost condus la sediul poliţiei iar cadavrul copilului a fost dus la Institutul de Medicină legală pentru necropsie. Mama copilului este plecată la muncă în Italia. Femeia se va întoarce acum să-şi îngroape băieţelul. Soţul ei va rămâne ani buni după gratii.
Antena3.ro

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close