Antena 3 CNN Actualitate Bebeluş de 11 luni închiriat pentru cerşit

Bebeluş de 11 luni închiriat pentru cerşit

Bebeluş de 11 luni închiriat pentru cerşit
04 Apr 2007   •   17:05

Copil de închiriat! Un bebeluş de 11 luni din Bucureşti este închiriat de mama sa, cu ziua, pentru cerşit! Micuţul este lăsat în grija clienţilor, care îl poarta în braţe prin staţiile de metrou sau pe treptele bisericilor, în speranţa că astfel vor stârni mila trecătorilor. Banii se împart egal, între mama care-şi închiriază copilul şi cel care îl exploatează. Copilul a fost găsit marţi noapte, în braţele unui bărbat care cerşea în centrul Capitalei. Jandarmii au intervenit imediat şi l-au dus pe tânăr la secţia de poliţie.

La secţie, bărbatul a recunoscut că bebeluşul nu este al lui, ci i-a fost împrumutat de o prietenă pentru a impresiona mai uşor oamenii. Banii câştigaţi îi împărţea apoi cu mama copilului. Au fost anunţaţi şi inspectorii de la Protecţia Copilului, care au dat doar un avertisment. Câteva lacrimi ale femeii şi promisiunea că nu îşi va mai trimite copilul în stradă, la cerşit, au fost suficiente pentru a-i impresiona.

Femeia şi-a luat bebeluşul şi a plecat acasă. A scăpat doar cu ameninţarea că va fi decăzută din drepturi, dacă işi va mai da copilul la cerşit. Drepturile micuţului rămân însă nerostite.

Observator

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close