Antena 3 CNN Actualitate Bătrân păcălit: A primit două pachete de şerveţele şi opt dolari în schimbul a 1.000 de lei

Bătrân păcălit: A primit două pachete de şerveţele şi opt dolari în schimbul a 1.000 de lei

Bătrân păcălit: A primit două pachete de şerveţele şi opt dolari în schimbul a 1.000 de lei
08 Mar 2009   •   16:18

A dat de bună voie 1.000 de lei şi a primit înapoi două pachete de şerveţele şi opt dolari. Asta i s-a întâmplat unui bătrân din municipiul Câmpulung Moldovenesc. Omul a oferit suma de bani cu împrumut unor persoane care i-au spus că, în schimb, îi lasă o sumă echivalentă în dolari.

Însă, acesta a primit în schimb numai opt dolari şi două pachete de şerveţele. În vârstă de 74 de ani, bătrânul a reclamat Poliţiei că, sâmbătă după-amiaza, a fost înşelat de două persoane necunoscute, cu 1.000 de lei, informează Mediafax.

Potrivit autorităţilor, bătrânul se afla în curtea locuinţei, când în faţa porţii a oprit un autoturism din care a coborât un bărbat ce i-a solicitat împrumut 1.500 de lei pe motiv că a avut un accident cu maşina în comuna Pojorâta şi că o persoană a fost rănită. Pentru a fi mai convingător, bărbatul i-a spus bătrânului că îi lasă ca şi garanţie o sumă în valută, urmând să se întoarcă în două ore pentru a-i restitui împrumutul.

La puţin timp, din autoturism a coborât şi o femeie, care a cerut apă. Bătrânul i-a invitat în locuinţa sa unde i-a dat necunoscutului suma de 1.000 de lei. Între timp, bărbatul pusese într-o geantă mai multe bancnote în valută, a asigurat fermoarul genţii cu un lacăt mic şi a dat geanta victimei.

Nu a trecut mult timp până bătrânul a deschis geanta şi a numai găsit opt bancnote de un dolar şi două pacheţele de şerveţele. Prea târziu, însă. Bărbatul şi femeia plecaseră deja.

Autorităţile sucevene au început o anchetă în acest caz pentru a le identifica pe cele două persoane.

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close