Antena 3 CNN Actualitate Băsescu: Vreau şi altceva la mare decât ceea ce ne-a dat Dumnezeu, adică soarele

Băsescu: Vreau şi altceva la mare decât ceea ce ne-a dat Dumnezeu, adică soarele

Băsescu: Vreau şi altceva la mare decât ceea ce ne-a dat Dumnezeu, adică soarele
01 Mai 2008   •   16:06

Litoralul românesc trebuie să intre în competiţie cu turismul montan şi nu cu cel bulgăresc. Cel puţin aşa susţine preşedintele Traian Băsescu, care a participat la Mangalia la festivităţile prilejuite de deschiderea sezonului estival la Marea Neagră. Şeful statului este de părere că nu există o competiţie între litoralul românesc şi cel bulgăresc, pentru că cele două sunt complementare. Mai mult, dacă ar fi fost hotelier, Băsescu susţine că ar fi deschis sezonul încă din luna aprilie şi ar fi creat condiţii pentru atragerea unui număr cât mai mare de pensionari.

SFATURILE PREŞEDINTELUI CĂTRE HOTELIERI:


?Comparaţia nu e cu Bulgaria, ci cu muntele din România. Oferiţi condiţii pentru ca bucureştenii să aleagă litoralul şi nu muntele. Dar oferiţi ceva în afară de mare şi soare. Cu cât distracţia e mai mare, cu atât veţi avea un sezon mai lung. Dacă aş şti că am ce să fac în noiembrie la mare, aş veni cu plăcere aici să-mi petrec week-end-ul?, i-a sfătuit astăzi preşedintele pe hotelieri.

Deşi condiţiile de pe litoral au cunoscut o îmbunătăţire vizibilă în ultimii ani, serviciile nu au ajuns încă la standardele occidentale. Iar românul a început să observe asta, să facă diferenţa şi să aleagă ce îi convine mai bine. Nici acest aspect nu a scăpat de sub criticile preşedintelui, care a punctat, scurt: ?Vreau şi altceva la mare decât ceea ce ne-a dat Dumnezeu, adică soarele?.

?Cine vine la mare, nu vine doar pentru plajă, ci să se distreze, chiar dacă are 20, 30 de ani sau 56 de ani, ca mine. Şi eu, şi soţia mea vreau să ieşim între oameni, unde ne putem distra?, a adăugat Băsescu, citat de Mediafax.

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close