Antena 3 CNN Actualitate Băsescu - susţinut de oameni din toată ţara

Băsescu - susţinut de oameni din toată ţara

Băsescu - susţinut de oameni din toată ţara
19 Apr 2007   •   21:06
IMAGINI DIN BRAŞOV ŞI TURNU SEVERIN în VIDEONEWS/România - Sute de simpatizanţi ai preşedintelui Traian Băsescu din toată ţara au ieşit pe străzi să îl susţină pe şeful statului. Cei mai mulţi s-au adunat în Piaţa Sfatului din Braşov. Aproape 200 de braşoveni s-au adunat în această seară în centrul oraşului pentru a critica decizia Parlamentului de suspendare a preşedintelui. Simpatizanţii lui Traian Băsescu au scandat minute în şir numele preşedintelui şi au cântat imnul României.

Drobeta Turnu Severin ? Protestul taximetriştilor
Cea mai rapidă reacţie la mesajele care chemau oamenii în stradă pentru susţinerea lui Traian Băsescu a fost la Drobeta Turnu Severin. Acolo, cine a vrut să cheme un taxi la câteva minute după rezulatul votului n-a avut sorţi de izbândă, pentru că toţi taximetriştii erau la protest.

Peste 100 de taximetrişti din Drobeta Turnu Severin au scos de la naftalină afişele cu Traian Băsescu din campania electorală şi le-au lipit pe maşini pentru a porni mai apoi într-un marş zgomotos prin oraş. Protestarii s-au oprit în faţa prefecturii unde au claxonat vreme de o oră.

Observator

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close