Antena 3 CNN Actualitate Băsescu şi-a început vacanţa pe litoral

Băsescu şi-a început vacanţa pe litoral

Băsescu şi-a început vacanţa pe litoral
13 Iun 2007   •   10:47

Preşedintele Traian Băsescu s-a cazat în cursul serii de marţi la vila de protocol din staţiunea Neptun, potrivit unor surse din Primăria Municipiului Mangalia citate de Rompres. Se pare că Traian Băsescu va petrece anul acesta mai mult timp pe litoral, dar nu neapărat în vacanţă. Preşedintele are la dispoziţie la reşedinţa oficială din Neptun un cabinet de lucru cu toate cele necesare pentru a-şi desfăşura activităţile curente.

În plus, la vila de la Neptun a fost amenajat un cabinet de fizioterapie şi tratament balnear unde şeful statului îşi va putea face recuperarea fizică prescrisă de medici după operaţia de hernie de disc. Administraţia Prezidenţială nu a confirmat informaţia potrivit căreia Traian Băsescu se află la Neptun.

Preşedintele Băsescu a arătat de anul trecut că cel mai bine se simte la mare. Şeful statului împreună cu soţia sa au petrecut mai multe week-end-uri pe litoral. Şi cum preşedintele este un împătimit al dansului, nu a ratat nicio ocazie să se distreze pe ringul teraselor, în aplauzele turiştilor.

Băsescu s-a distrat şi anul trecut la mare



Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close