Antena 3 CNN Actualitate Băsescu pleacă de emoţie la cumpărături

Băsescu pleacă de emoţie la cumpărături

Băsescu pleacă de emoţie la cumpărături
19 Mai 2007   •   22:32
EXCLUSIV: Preşedintele a smuls telefonul unui reporter Antena 3 - IMAGINI în VIDEO NEWS/România. Preşedintele suspendat Traian Băsescu nu a avut ?astâmpăr? să stea acasă şi a plecat la cumpărături. În jurul orei 12.30, Traian Băsescu a venit la sediul Organizaţiei Bucureşti a PD, unde a stat în jur de o oră, întâlnindu-se cu secretarul general al partidului, Vasile Blaga. La plecare, ziariştii l-au întrebat ce are în ?desaga? pe care o purta pe umăr. Traian Băsescu a spus: ?Am de toate câte îi trebuie unui om?.

?Am încercat să stau acasă, dar nu am astâmpăr. Aşa că am luat şi o listă de cumpărături de la nevastă-mea. Acum, mă duc să fac cumpărături?, a spus preşedintele. El nu a dorit să precizeze unde îşi va face cumpărăturile. ?Aveţi emoţii?? - l-au mai întrebat jurnaliştii, iar Traian Băsescu a răspuns: ?De câte ori eşti în faţa poporului, ai emoţii?.

Nu a fost greu de identificat traseul lui Traian Băsescu, care i-a făcut chiar şi o surpriză unui reporter al Antena 3. Preşedintele a smuls telefonul unui reporter, care îl filma în timp ce acesta era la cumpărături, sâmbătă după-amiază. Alături de soţia sa, preşedintele se afla într-un hypermarket, urmărit de presă. Pentru că în magazin nu sunt permise camerele de luat vederi, operatorii au rămas afară, iar preşedintele a fost urmărit înăuntru de reporterul Andreea Pană, de la Antena 3.

Ea a început să-l filmeze pe preşedinte cu telefonul ei mobil. Între cei doi s-a purtat un dialog, iar reporterul a oprit înregistrarea la cererea lui Traian Băsescu. La ieşirea din magazin, Andreea Pană şi-a reluat filmarea, în timp ce restul operatorilor se pregăteau să pornească şi ei camerele. Preşedintele a remarcat reporterul Antena 3 şi i-a smuls telefonul din mână, băgându-l în buzunar.

Deşi reporterul l-a cerut înapoi, preşedintele a refuzat să i-l înapoieze şi a plecat cu el. În cursul serii, aparatul a fost înapoiat unei echipe Antena 3, la sediul de campanie al lui Traian Băsescu. A treia înregistrare, cea care a surprins momentul propriu-zis al ?confiscării? aparatului, nu se mai află în memoria telefonului.

Antena 3

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close