Antena 3 CNN Actualitate Băsescu: Numai nesimţirea ne face să stăm cu gunoiul la nas

Băsescu: Numai nesimţirea ne face să stăm cu gunoiul la nas

Băsescu: Numai nesimţirea ne face să stăm cu gunoiul la nas
03 Aug 2007   •   15:37

Preşedintele Traian Băsescu a plecat de la Patriarhie spre Popeşti Leordeni, zona unde, în urma inspecţiei surpriză de joi, este deja o adevărată desfăşurare de forţe pentru ridicarea gunoaielor de la marginea drumului. Este deja a doua vizită de vineri a lui Traian Băsescu, după ce a venit la Popeşti Leordeni şi în cursul dimineţii. Şeful statului a precizat că deşi nu este treaba preşedintelui să intervină în acest caz, ?este nesimţire să dai peste mormane de gunoaie la ieşirea din Bucureşti?.

Acţiunea de îndepărtare a gunoaielor a mobilizat mai multe societăţi de construcţii şi de salubrizare, poliţişti, dar şi lucrători de la drumurile publice. Constructorii speră să finalizeze întreagă acţiune până la sfârşitul acestei săptămâni. Toate societăţile implicate vor lucra gratis. Pentru acţiunea de curăţenie au fost mobilizate 10 firme de construcţii cu care preşedintele Băsescu a colaborat pe vremea când era primar general. Primăria Capitalei a făcut şi ea apel la firmele de salubrizare.

Restricţionarea traficului pe cheiul Dâmboviţei a început la miezul nopţii, când în zonă au ajuns primele utilaje, la solicitarea preşedintelui Traian Băsescu.

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close