Antena 3 CNN Actualitate Băsescu nu se grăbeşte să îl graţieze pe Becali. "Nici nu m-am uitat pe dosarul lui"

Băsescu nu se grăbeşte să îl graţieze pe Becali. "Nici nu m-am uitat pe dosarul lui"

Băsescu nu se grăbeşte să îl graţieze pe Becali. "Nici nu m-am uitat pe dosarul lui"
de O.P.    |    16 Sep 2013   •   06:10

Traian Băsescu nu se grăbeşte să-l graţieze pe Gigi Becali.  Întrebat de jurnalişti despre cererea latifundiarului, şeful statului a răspuns că nu s-a uitat pe dosarul lui.  Mai mult, purtătorului de cuvânt al preşedinţiei, Bogdan Oprea, spune că cererea de graţiere depusă de mama lui Gigi Becali este incompletă.

Graţierea este ultima speranţă a lui Gigi Becali. Toate cererile de eliberare provizorie pe care le-a depus în cele 3 luni de când e după gratii i-au fost refuzate. Acum, e la mâna preşedintelui Băsescu. Şeful statului pare însă să fi uitat de prietenia care i-a legat odată.

Mama lui Gigi Becali nu întelege de fiul ei este ţinut după gratii.

Mama latifundiarului este cea care a depus cererea de graţiere în urmă cu 10 zile.

"Ca şi mamă, simt că i s-a făcut fiului meu o nedreptate, care nu mai ţine de judecata oamenilor, iar singurul care ne poate judeca după fapte şi vorbe este Bunul Dumnezeu. De aceea, domnule Preşedinte al României, vă rog să înţelegeţi traumele sufleteşti pe care le suportăm zi de zi, eu, cele 3 fete care plâng pentru tatăl lor şi o soţie care nu şi-a mai văzut soţul de 4 luni de zile." 

La cererea de graţiere este ataşat un document semnat de 140 de călugări de la muntele Athos, care-l vor şi ei pe Becali liber.

Traian Băsescu nu a mai acordat o graţiere din anul 2009. 

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close