Antena 3 CNN Actualitate Băsescu: Mă simt bine în ţara mea. Cât timp o înjurăm în fiecare zi, o să avem o problemă (VIDEO)

Băsescu: Mă simt bine în ţara mea. Cât timp o înjurăm în fiecare zi, o să avem o problemă (VIDEO)

Băsescu: Mă simt bine în ţara mea. Cât timp o înjurăm în fiecare zi, o să avem o problemă (VIDEO)
10 Aug 2010   •   15:25

Traian Băsescu a avut, marţi, o discuţie în contradictoriu, la Doljeşti, cu un reprezentant al presei locale, anunţă Agerpres. Preşedintele a fost întrebat despre afirmaţia pe care a făcut-o la o emisiune TVR, în care a spus că ?România este o ţară de mâna a doua?. ?Dumneavoastră cum vă simţiţi ca român, în general, în ţara dumneavoastră, vă simţiţi bine??, l-a întrebat şeful statului pe jurnalist. ?Relativ?, a fost răspunsul reprezentantului presei.

?Eu mă simt bine în ţara mea. Când toţi o să fim îndrăgostiţi de ţara noastră, vom fi o ţară care are şanse de progres. Cât timp o să ne înjurăm ţara în fiecare zi o să avem o problemă?, i-a replicat apoi Traian Băsescu.

În urmă cu o săptămână, preşedintele a declarat la TVR că "o ţară care se duce să ceară mereu împrumuturi pentru a avea bani de pensii şi nu pentru infrastructură este o ţară de mâna a doua. Trebuie sa ne revenim rapid".

Antena3.ro

 

×
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close