Antena 3 CNN Actualitate Băsescu: În România nu este posibilă autonomia teritorială

Băsescu: În România nu este posibilă autonomia teritorială

Băsescu: În România nu este posibilă autonomia teritorială
13 Feb 2009   •   09:37

În România nu este posibilă autonomia teritorială, iar politicienii care promit acest lucru electoratului spun minciuni. Preşedintele Traian Băsescu vrea să transmită, personal, aceste mesaj locuitorilor din judeţele Harghita şi Covasna. Vineri, şeful statului se va afla în cele două judeţe. Şeful statului şi-a planificat pentru vineri o vizită în judeţele Covasna şi Harghita. Subiectul fierbinte este autonomia teritorială.
Şeful statului spune că politicienii care promit populaţiei din Harghita şi Covasna autonomie teritorială, nu fac decât să mintă.
?Autonomie teritorială nu se poate în România. Cine îi păcăleşte pe oameni va culege roadele minciunii. Teritoriul nu poate fi împărţit după cum vor unii politicieni, care au jurat în Parlament ca respectă Constituţia, iar când ajung în teritoriu incită la nerespectarea Constituţiei ?, a declarat Traian Băsescu.
Basescu susţine că politicienii ar trebui să se preocupe mai mult de starea economiei din cele două judeţe, recunoscte ca fiind unele dintre cele mai sărăce din ţară.
În drumul spre Harghita şi Covasna, Traian Băsescu a făcut un scurt popas la munte, alegând să meargă cu Dacia Logan. Întrebat cum se descurcă Loganul pe zăpadă, el a raspuns că se descurcă foarte bine dacă are cauciucuri de iarnă.
Antena 3

×
Subiecte în articol: autonomie teritoriala România
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close