Antena 3 CNN Actualitate Băsescu este naşul fiicei "coruptului" Falcă (VIDEO)

Băsescu este naşul fiicei "coruptului" Falcă (VIDEO)

Băsescu este naşul fiicei "coruptului" Falcă (VIDEO)
08 Iul 2007   •   19:39

Preşedintele mai are o fină. Sâmbătă seară, Traian Băsescu şi soţia sa au botezat-o pe fiica primarului din Arad, Gheorghe Falcă. Pentru că edilul Aradului are sechestru pe casă şi este cercetat de procurorii DNA pentru chef a plătit soacra primarului, soţia fostului vicpremier Gheroghe Seculici . Traian Băsescu şi soţia sa au ajuns la Arad încă de ieri. După o scurtă plimbare în oraş, au mers amândoi la mănăstirea la care au botezat fetiţa.

Botezul s-a bucurat de o securitate impresionantă. Peste 100 de poliţişti, agenţi şi ofiţeri SRI şi zeci de jandarmi au patrulat pe străzile Aradului, iar pădurea din Vladimirescu, unde a fost instalat cortul petrecerii a fost periată înainte de eveniment.

La petrecerea care a costat peste 20.000 de euro, preşedintele a stat până la miezul nopţii. Invitaţii lui Falcă n-au putut să nu remarce că, în afara preşedintelui, nici unul dintre şefii de partid ai primarului de Arad, Emil Boc, Adriean Videanu, Radu Berceanu sau Vasile Blaga n-a onorat invitaţia.  

Observator

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close