Antena 3 CNN Actualitate Băsescu a decis întrunirea comisiei prezidenţiale pentru Năstase

Băsescu a decis întrunirea comisiei prezidenţiale pentru Năstase

Băsescu a decis întrunirea comisiei prezidenţiale pentru Năstase
12 Sep 2007   •   17:02

Preşedintele Traian Băsescu a stabilit întrunirea Comisiei speciale pentru analiza sesizărilor cu privire la săvârşirea unei infracţiuni în exerciţiul funcţiei de către membrii Guvernului. Comisia va analiza propunerea de începere a urmăririi penale faţă de Adrian Năstase. Prima reuniune va avea loc pe 17 septembrie. Decizia de întrunire a comisiei a fost luată ca urmare a solicitării Procurorului şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie cu privire la începerea urmăririi penale faţă de Adrian Năstase, fost prim-ministru al României în perioada 2000-2004.

Procurorii anticorupţie au cerut preşedinţiei undă verde pentru începerea urmăririi penale împotriva lui Adrian Năstase pentru luare de mită şi trafic de influenţă. Deşi are trei dosare pe numele său la DNA şi deja în două dintre ele este judecat, este pentru prima dată când fostul premier ajunge la dispoziţia preşedintelui Traian Băsescu în privinţa urmăririi penale.

Adrian Nastase spune că nu are cunoştinţă de noul dosar.

Comisia este formată din Ştefan Deaconu, Marius Iosif, Laura Ştefan, Ştefan Iancu şi Gabriel Niţă. Prima reuniune a Comisiei va avea loc în data de 17 septembrie, ora 10.00 la Palatul Cotroceni.


Antena3.ro

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close