Antena 3 CNN Actualitate Bărbatul care l-a înjunghiat pe patronul restaurantului Nuba a fost ucis cu 18 focuri de armă, în Belgia

Bărbatul care l-a înjunghiat pe patronul restaurantului Nuba a fost ucis cu 18 focuri de armă, în Belgia

Captur? de ecran 2024-08-31 143508
Mafiotul albanez care l-a înjunghiat pe patronul clubului Nuba din Bucureşti a fost ucis. Foto: Antena 3 CNN
de Naty Badea    |    31 Aug 2024   •   14:38

Mafiotul albanez care l-a înjunghiat pe patronul clubului Nuba din Bucureşti a fost ucis. Dat în urmărire internaţională, suspectul se ascundea în Belgia. Asupra sa au fost trase nu mai puțin de 18 focuri de armă.

Deznodământ șocant în cazul mafiotului albanez considerat principalul suspect în cazul înjunghierii patronului celebrului club de lux din București. Cetățeanul albanez a fost împușcat ieri, în Belgia, cu nu mai puțin de 18 focuri de armă și a fost ucis. 

Acesta era dat în urmărire generală internațională de către polițiștii români, tocmai pentru că era considerat principalul suspect în cazul înjunghierii omului de afaceri Jean Sasu. 

Albanezul a venit în România în aprilie 2023, s-a cazat la un hotel de lux din centrul Capitalei, apoi l-a urmărit timp de 2 zile pe patronul celebrului club din Capitală și ulterior l-a înjunghiat, profitând de un moment de neatenție din partea bodyguarzilor acestuia. 

Ulterior, mafiotul albanez a reușit să plece din România, fugind în Turcia. De atunci, el a fost arestat în lipsă și dat în urmărire generală, iar acum și-a găsit sfârșitul în Belgia.

×
Subiecte în articol: patron NUBA Jean Sasu Belgia
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close