Antena 3 CNN Actualitate Bărbat scalpat în centrul Bucureştiului. Procurorii nu au cerut arestarea agresorului (VIDEO)

Bărbat scalpat în centrul Bucureştiului. Procurorii nu au cerut arestarea agresorului (VIDEO)

Bărbat scalpat în centrul Bucureştiului. Procurorii nu au cerut arestarea agresorului (VIDEO)
10 Iun 2010   •   11:21

Răfuială în buricul Capitalei între două clanuri mafiote. Un membru al grupării Duduienilor a atacat cu o secure, de faţă cu jandarmii, un bărbat cunoscut din clanul Sportivilor. Deşi agresorul a fost imobilizat şi dus la parchet, procurorii nu au vrut să ceară arestarea lui.

S-a întâmplat în Piaţa Romană. Un echipaj al jandarmeriei, care patrula pe-acolo, a văzut doi indivizi care se certau. Şi a încercat să îi potolească. Numai că aveau să le sosească şi ajutoare. Printre ei, Florin Duduianu, membru al cunoscutului clan care-i poartă numele . A profitat de ocazie şi înarmat cu o secure aproape că l-a scalpat pe rivalul său, Marius Panciu, membru al clanului Sportivilor. Doar un jandarm cu un pistol în mână l-a mai putut potoli. Victima sa, un rival în afacerile ilegale, sângera peste tot.

În cele din urmă, agresorul a ajuns la secţie. Acolo i s-a întocmit dosar penal pentru loviri şi alte violenţe. Deşi pericolul public e mai mult decât evident, procurorii nu au vrut să facă propunere de arestare preventivă.

 

Antena3.ro

×
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close