Antena 3 CNN Actualitate Bărbat găsit mort în vila vrăjitoarei Sidonia, după petrecerea de eliberare din arest a celor trei fii ai săi, acuzaţi de crima de la Padina

Bărbat găsit mort în vila vrăjitoarei Sidonia, după petrecerea de eliberare din arest a celor trei fii ai săi, acuzaţi de crima de la Padina

Poliţiştii şi angajaţii de la medicină legală sunt în vila vrăjitoarei Sidonia. Un bărbat a murit după petrecerea cu sute de invitaţi şi sampanie scumpă, iar anchetatorii încearcă acum să afle cauza. Cei trei fraţi acuzaţi că au ucis cu macetele un bărbat la petrecerea VIP-urilor de la Padina au ajuns acasă aseară după ce au fost eliberaţi din arest.

de Redacția Antena 3 CNN    |    14 Mai 2024   •   14:55

Petrecere faraonică cu şampanie scumpă dată de vrăjitoarea Sidonia pentru fiii săi, după eliberarea din arest. Cei trei fraţi acuzaţi că au ucis cu macetele un bărbat la petrecerea VIP-urilor de la Padina au ajuns aseară acasă şi au fost primiţi de sute de apropiaţi. Şi la această oră, mesele sunt întinse în curtea casei mamei lor.

"Justiţia a arătat că se face dreptate şi a arătat că sunt nevinovaţi. S-a băut mai mult. Ştiţi cum sunt oamenii care au probleme cu băutura, găsesc băutură oriunde. A băut mai mult şi dimineaţă, când să-l trezim, era mort. A făcut un infarct, din câte am înţeles, comă alcoolică.

L-au găsit oamenii care au strigat la el să iasă afară, pentru că asta era chestia - dimineaţa, el se trezea să facă curat, să dea cu mătura, ce face un om al curţii şi nu s-a mai trezit", a spus un apropiat al familiei Marin.

"Era un muncitor de curte, a băut în plus şi a făcut un preinfarct. A fost bolnav, a suferit de inimă. Nu avea voie să bea. A băut în plus şi asta e", a precizat vrăjitoarea Sidonia.

"Astăzi, 14.05.2024, în jurul orei 10:30, Secția 19 Poliție a fost sesizată, prin SNUAU 112, cu privire la faptul că, în incinta unui imobil din Sectorul 5, a fost găsită o persoană fără a prezenta semne vitale. La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii secției menționate și un echipaj de prim-ajutor, care a constatat decesul unui bărbat, în vârstă de 56 de ani.

Totodată, s-a luat legătura cu apelantul, care a declarat verbal faptul că persoana decedată este un bărbat care sprijinea la curățenia gospodăriei, fiind lăsat să locuiască în anexa imobilului.

De asemenea, la fața locului s-a deplasat o echipă formată din polițiști din cadrul Serviciului Omoruri și un medic din cadrul Institutului Național de Medicină Legală, fiind constatat faptul că nu reprezintă caz medico-legal.

Trupul neînsuflețit urmează a fi preluat de către D.G.A.S.P.C., în vederea organizării funeraliilor", se arată într-un comunicat al Poliţiei Capitalei.

×
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close