Antena 3 CNN Actualitate Bărbat filmat când este lovit de o ambulanţă, în Bucureşti, după ce a traversat prin spatele unui tramvai: "Era obligat să aibă sirena pornită"

Bărbat filmat când este lovit de o ambulanţă, în Bucureşti, după ce a traversat prin spatele unui tramvai: "Era obligat să aibă sirena pornită"

Un bărbat din București a fost la un pas de moarte, după ce o ambulanță l-a lovit în timp ce traversa prin spatele unui tramvai. Imaginile au fost surprinse de un șofer și au ajuns virale pe Facebook.

barbat lovit ambulanta bucuresti tramvai
Bărbat filmat când este lovit de o ambulanţă, în Bucureşti, după ce a traversat prin spatele unui tramvai: "Era obligat să aibă sirena pornită" Sursa foto: Facebook | Avramii Adrian Daniel
de Ioana Mircea    |    01 Oct 2022   •   17:00

Accidentul s-a produs pe 22 septembrie, pe un bulevard din cartierul Berceni din Bucureşti.

Momentul a fost surprins de unul dintre participanții la trafic și a ajuns viral pe internet. În imagini se vede cum tânărul încearcă să traverseze strada prin spatele unui tramvai care oprise în stație.

Acesta nu s-a asigurat în momentul traversării, iar de pe cealaltă linie de tramvai a venit cu viteză o ambulanță care l-a lovit.

Șoferii l-au avertizat în ultima clipă, claxonând puternic și strigând la el să se oprească. Cu toate acestea, bărbatul a fost lovit și doborât la pământ, iar după accident s-a ridicat și a mers mai departe. Echipajul de la ambulanță l-a oprit și l-a condus la autospecială pentru acordarea primului ajutor.

Oamenii care au văzut clipul video au început să se contrazică în comentarii. Unii susțin că șoferul ambulanței a fost de vină pentru că nu avea semnalele acustice și luminoase active, alții spun că pietonul a fost de vină pentru că a traversat prin loc nepermis.

"El este vinovat ca a traversat pe loc nepermis și vinovat si conducătorul salvării. Nu avea pornită sirena. Se aude foarte clar pe înregistrare. Dacă o avea pornită se auzea pe înregistrare. A dat doar 2 semnale acustice bip bip. Era obligat la sirena mai ales ca circula între stațiile de tramvai si mai si depășea tramvaiul pe lumea de contrasens", a fost unul dintre comentarii.

"Ambulantierul daca tot avea asa mare urgenta de a depasit tot ...poate pornea si semnalele acustice......asta nu exclude vina pietonului dar sa fim seriosi, soferica de pe ambulanta ar trebui sa cam dea cu subsemnatul", a comentat altcineva.

×
Subiecte în articol: accident ambulanta București
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close