Antena 3 CNN Actualitate Bani din Fondul de rezervă pentru primăria Brad: 3,5 milioane de lei - cheltuieli specifice sezonului rece

Bani din Fondul de rezervă pentru primăria Brad: 3,5 milioane de lei - cheltuieli specifice sezonului rece

Bani din Fondul de rezervă pentru primăria Brad: 3,5 milioane de lei - cheltuieli specifice sezonului rece
21 Noi 2013   •   12:58

Guvernul alocă autorităţilor locale 3,5 milioane de lei, din Fondul de rezervă, pentru finanţarea cheltuielilor urgente specifice sezonului rece. În formularea iniţială, în ordonanţă se vorbea despre un val de "ger arctic". Expresia a fost scoasă ulterior din textul hotărârii. Guvernul susţine însă că ar fi vorba doar despre bani care vor fi alocaţi primăriei Brad pentru încălzire.

Potrivit corespondentului Antena 3, este vorba în principal de bani pentru plata energiei termice şi electrice pe durata sezonului rece.

Contactat telefonic de Antena 3, primarul localităţii Brad, Florin Cazacu, a declarat că a aflat de ieri că s-a luat decizia alocării de fonduri însă nu cunoaşte încă suma care va fi alocată.

"Subvenţionarea producerii agentului termic pe o perioadă de 5 luni de sezon rece este de aproximativ 7 milioane de lei. Până la această dată nu am reuşit să pornim agentul termic în municipiu, din cauza lipsei de fonduri în bugetul local pentru a susţine această subvenţie", a mai declarat Florin Cazacu, primarul municipiului Brad.

×
Subiecte în articol: guvern
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close